Tämän pituinen penis riittää suomalaisnaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten sukuelinten koko lienee ollut kiinnostuksen aiheena jo vuosituhansien ajan. Aikoinaan ihmiset kulkivat alastomana, mutta sittemmin intiimit paikat ryhdyttiin peittämään vaatteilla. Siitä huolimatta miehisen varustuksen koko puhuttaa yhä edelleen.

Usein kysytään arvostaako nainen enemmän peniksen kokoa vain sen käyttötaitoa. Jotkut naiset pitävät tärkeänä sitä, että mies tietää mitä tekee, kun taas joillekin suuri koko tarkoittaa on taitamattomamman rakastajan kelpaavan. Kolmas ryhmä naisia ottaisi mielellään vähän kumpaakin.

Vaikka peniksen koko on usein keskustelun aiheena, valitaan kumppani useimmiten muidenkin kriteerien perusteella Mutta minkä kokoisen naiset valitsisivat, jos saisivat itse päättää? Eroottisen Sinful.fi -verkkokaupan mukaan vastaus on tasan 12 senttiä pitkä ja halkaisijaltaan 3,85 senttiä. Tulos on laskettu verkkokaupan suosituimpien dildojen keskimäärisestä pituudesta.

– Laskimme mitan saadaksemme paremman tietämyksen siitä, mistä asiakkaamme pitävät. Lisäetuna toki näiden mittojen tunteminen helpottaa oikeanlaisten tuotteiden hankkimista valikoimiimme – voimme tarjota sitä, mitä asiakkaat haluavat, verkkokaupan maajohtaja Maija Hannula kertoo.

12 senttimetriä keskipituutena sopii hyvin suomalaisen miehen ruumiinrakenteeseen, sillä suomalainen penis on Psychology Today julkaisussa vuonna 2013 ilmestyneen artikkelin ”Paljonko koolla on todella merkitystä?” mukaan erektiossa keskimääräisesti 13,78 senttimetriä pitkä.