Kohuttu bikinimalli käänsi katseet Miamin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime kesän kohutuimmista bikinimalleista, Devin Brugman, on noteerattu sittemmin useita kertoja bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Hän on nautiskellut erityisesti Miami Beachin maisemista ja siellä päivystävistä paparazzeista.

Nyt Devin Brugman ja hänen ystävänsä Natasha Oakley on bongattu nautiskelemassa yhdessä Miamin rantatunnelmista, auringosta ja meren vilvoittavista aalloista. Devin oli sonnustautunut rannalle punaisiin bikineihin.

Viime kesänä Devin Brugman oli kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli vahingossa paljastaa hänen rintansa.