Hollywood-kaunotar tuli kaapista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten erittäin menestyksekkäässä ja palkintoja kahmineessa Juno-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Ellen Page on viime aikoina viettänyt hieman hiljaiseloa otsikoista, mutta kulissien takana on tapahtunut paljon.

YouTube
YouTube

Poikamaisesta tyylistä pitävästä lapsitähdestä varttui nuori ja naisellinen kaunotar, joka on nyt tullut kaapista. Yhdysvalloissa pidetyssä Human Rights Campaign -konferenssissa Page nousi lavalle puhujaksi, ja puheensa yhteydessä kertoi olevansa homoseksuaali. Asiasta kertoi tänään Perez Hilton.

Ellen Page allekirjoitti aikoinaan HBO-televisiokanavan kanssa sopimuksen, jonka perusteella hänet kiinnitettiin tuottajaksi ja käsikirjoittajaksi Stitch N’ Bitch -nimiseen komediasarjaan.