Ylipainoisesta perheenäidistä tuli timmi fitness-kaunotar – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-julkkis Jennifer Nicole Lee on eräs kuvatuimmista miamilaisista julkisuuden henkilöistä. Kymmeniä kiloja taannoin laihduttaneen perheenäidin tsemppi-slogan on Vahva on uusi laiha. Joulun alla kaunotar päätyi taas paparazzien tähtäimiin.

Eilen Jennifer sattui paparazzien tähtäimiin käydessään pulahtamassa meren aaltoihin Miamin South Beachilla.

Vuonna 1975 syntynyt Jennifer Nicole Lee on kertonut, että hänellä ei ollut minkäänlaista atleettista taustaa siinä vaiheessa, kun nainen sai päähänsä pudottaa kertyneitä kilojaan. Perheenäiti painoi pahimmillaan 91 kiloa, mutta pudotti painoaan yli 30 kiloa ja lanseerasi itselleen uran fitness-ammattilaisena. Nainen on lähiaikoina avaamassa Coral Gablesiin Floridaan oman VIP-fitness-studion.