Maailman seksikkäin kickboxeri? Hurmaa vastustajat jo muodoillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamourmalli Kelly Brook seurustelee parhaillaan Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Mies esiintyi sarjassa Tornado-nimellä. Pari vietti viimeksi aikaa Miamissa rantalomaillen, josta fanit saivat nähdä pilkahduksia Brookin Instagram-blogin kautta.

34-vuotias Kelly tunnetaan parhaiten maailmanlaajuisesti muodoistaan ja alusvaatekuvistaan, mutta tällä kertaa hänet on ikuistettu harrastamassa kuntoliikuntaa itsepuolustuksen merkeissä. Kelly Brook nimittäin bongattiin kickboxing-treeneissä.

Brook on tehnyt paljon töitä myös mainosmallina. Hänet muistetaan muun muassa taannoisesta Axe Apollo-mainosvideosta, jossa hän on avaruustunnelmissa vähäpukeisena. Kellyn seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Hän oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.