Petra Ecclestone saapui shoppailemaan luksusautosaattueella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardööri ja formulamoguli Bernie Ecclestonen tyttäret Tamara ja Petra Ecclestone tunnetaan näyttävästä luksuselämästään. 22-vuotias Petra vietti taannoin Italiassa megahäitä, joiden tiedetään maksaneen yli viisi miljoonaa dollaria.

YouTube
YouTube

Upporikas isukki osti taannoin tyttärelleen huikean luksuskartanon 85 miljoonalla dollarilla ja jota remontoi yli 500 rakennustyöntekijää. Nyt Petra on päättänyt shoppailla niin näyttävästi, ettei samaan ole pystynyt kovin moni julkkis maailmassa. Hän nimittäin saapui Lontoossa ostoksille Rolls Royce ja Range Rover -autojen saattueessa.

Upporikas perijätär Petra Ecclestone nimettiin taannoin “Britannian lellityimmäksi tytöksi”. Kaunotar on kuitenkin väittänyt, ettei hänen päivätyönään ole vanhempiensa rahojen tuhlaaminen. Bernie Ecclestone erosi vuonna 2009 mallivaimostaan ja tyttäriensä Slavica-äidistä 24 vuoden avioliiton jälkeen.