Farrah Abraham lapsena väkivaltakierteessä: ”Lapsena pahoinpitelyjä ja raiskauksia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teiniäiti Farrah Abraham on viime aikoina avautunut itkuisesti TV-ohjelmissa ja kertonut katuneensa muun muassa seksivideotaan ja jopa omaa lapsensa syntymää. Hän olisi aikoinaan halunnut tehdä abortin odottaessaan Sophia-tyttöä, mutta perhe esti toimenpiteen.

Itkuvirsi on jatkunut synkän menneisyyden paljastamisella. Farrah Abraham kertoi äskettäin In Touch -lehdelle tapahtumista, jotka ovat tehneet hänestä koko kansan tunteman povipommin. Nainen koki kertomansa mukaan lapsena fyysistä väkivaltaa.

Nyt jo eronneet vanhemmat Debra Danielson ja Michael Abraham kurittivat nimittäin tytärtään vyöllä hakkaamalla, jos tämä ei käyttäytynyt kunnolla. Farrah turvautui myöhemmin plastiikkakirurgiaan paikatakseen murtunutta itsetuntoaan. Nainen onkin käyttänyt operaatioihin jo yli 30.000 dollaria.

– Väkivalta on ollut iso osa elämääni. Minulla oli haavoja, mustelmia, turvonnutta ihoa, arpia… Pahoinpiteleminen vei minut pohjalle ja sai oloni tuntumaan kuin en olisi ollut lainkaan elossa, kertoi 22-vuotias julkkis lehdelle.

Rankka elämä jatkui nuoruuden jälkeen, kun Abraham pääsi julkisuuteen. Seksinauhan tuoma maine vie hänet vääriin piireihin pornotilaisuuksissa, strippiluolissa ja yökerhoissa. Farrahin mukaan hänet huumattiin ja raiskattiin useammin kuin kerran. Neito myöntää ajanjakson olleen synkkää hänen elämässään. Tällä hetkellä tähti käy terapiassa ja aikoo saada itsensä kuntoon.