Georgia miestenlehden kannessa – muodot vangitsevat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa muistuttaa ulkomuodoltaan melkoisesti kuuluisampaa julkkiskaunotarta, Kim Kardashiania. Tummapiirteinen neitokainen on nähty lukuisissa rohkeissa kuvissa, ja on päätynyt esimerkiksi FHM-lehden seksikkäimpien naisten listalle.

georgiasalpa16022014

Nyt Georgia Salpa nähdään jälleen kaunistuttamassa miestenlehden kansikuvaa. Tummaverinen kaunotar poseeraa Loaded-lehden kannessa, esitellen maailmankuuluja muotojaan tummansinisissä alusvaatteissa.

Kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar kertoi taannoin olleensa nuorempana nörtti, joka verhosi kauneutensa ison afrotukan ja silmälasien taakse. Sittemmin tyylinmuutos on tehnyt hänestä erään halutuimmista julkkisneitokaisista.