Suuseksiä Bill Clintonille – nyt meni liian pitkälle, Miley Cyrus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen lapsitähti Miley Cyrus on noussut parissa vuodessa maailman rohkeimpien naistähtien joukkoon. Ainakin mitä tulee paljaan pinnan esittelyyn ja provokatiiviseen esiintymiseen. Juuri alkanut kiertue on heti saanut aikaan kohun simuloimalla seksiaktia esiintymislavalla.

Miley Cyrusin Bangerz Tour -kiertue alkoi äskettäin Kanadan Vancouverista. Rogers Arenalla nähty keikka piti sisällään myös osion, joka meni monien mielestä selkeästi hyvä maun rajojen ulkopuolelle. Miley Cyrus simuloi nimittäin suuseksiä ex-presidentti Bill Clintonille.

Marilyn Monroen ja Madonnan ikonisia tyylejä jäljittelevää Miley Cyrusia nimitettiin äskettäin W-lehdessä vaaleaksi enkeliksi. Monien mielestä hän on kuitenkin kaukana sellaisesta, sillä äskettäin laulaja poseerasi uransa ensimmäisissä valokuvissa, joissa hänen rintansa paljastuivat kokonaan.