Miley Cyrus teki sen taas! Härskeili kiertueensa avauskeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen lapsitähti Miley Cyrus on noussut parissa vuodessa maailman rohkeimpien naistähtien joukkoon. Ainakin mitä tulee paljaan pinnan esittelyyn ja provokatiiviseen esiintymiseen. Juuri alkanut uusi kiertue ei ole tästä poikkeus.

Miley Cyrusin Bangerz Tour -kiertue alkoi äskettäin Kanadan Vancouverista. Rogers Arenalla nähty keikka lunasti odotukset, sillä Cyrus nähtiin esiintymässä tavoilleen uskollisesti. Mukana oli myös vanha tuttu vaahtomuovikäsi.

Marilyn Monroen ja Madonnan ikonisia tyylejä jäljittelevää Miley Cyrusia nimitettiin äskettäin W-lehdessä vaaleaksi enkeliksi. Monien mielestä hän on kuitenkin kaukana sellaisesta, sillä äskettäin laulaja poseerasi uransa ensimmäisissä valokuvissa, joissa hänen rintansa paljastuivat kokonaan.