Deadmau5 ensi kesänä Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Weekend Festivalin uusimpia artistikiinnityksiä ovat Deadmau5, Martin Garrix ja Knife Party. Muita tänään julkistettuja artisteja ovat suomalaisen konemusiikin veteraani Alex Kunnari ja yhdysvaltalainen Deorro.

Weekend Festival tarjoaa yleisölleen Helsingin Kyläsaaressa 15. – 16. elokuuta laajan kattauksen elektronista tanssimusiikkia, mutta ohjelmistossa nähdään aikaisempien vuosien tapaan artisteja myös muista musiikkigenreistä.

Deadmau5, oikealta nimeltään Joel Thomas Zimmerman, on harvinainen Suomen-vieras ja yksi tämän hetken kuumimmista nimistä elektronisen tanssimusiikin saralla. Suureen hiiren päähän keikoilla pukeutuva DJ-tuottaja on haluttu esiintyjä ympäri maailman, ja hänen tuotantohistoriansa sisältää omien soolokappaleidensa lisäksi lukuisia yhteistuotantoja.

Weekend Festivalin pääsylippujen ennakkomyynti alkaa 24. helmikuuta ja kestää 2. maaliskuuta saakka. Tuona aikana kahden päivän lipuista saa kymmenen euron alennuksen. Ennakkomyynnin jälkeen kahden päivän liput maksavat alkaen 109 euroa. Ennakkomyyntiin voi rekisteröityä osoitteessa www.wknd.fi. Yhden päivän liput maksavat alkaen 69 euroa. Lisäksi myyntiin on tulossa priority-lippuja ja VIP-paketteja. Festivaali on ikärajaton, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita.