Kuolemansairas löysi pelastajan internetistä – uskomaton tapahtumasarja kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on parhaillaan valtava määrä ihmisiä odottamassa elinsiirtoa, tai oikeastaan sopivan luovuttajan löytymistä. Joskus onni voi potkaista ja pelastaa hengen myös internetin avulla, sillä nyt eräs ennestään tuntematon mies pelasti toisen hengen.

John Kim -niminen Reddit-palvelun käyttäjä oli pitkään elinsiirron saajien jonossa odottamassa luovuttajaa, jota ei tuntunut löytyvän mistään. Hän lupautui vastaamaan nettipalvelussa muiden kysymyksiin elinsiirtojonossa olemiseta, ja eräs viestiin törmännyt mies, käyttäjä Charger525, ryhtyi tutkimaan asiaa tarkemmin. Hän sai pian huomata olevansa sopiva luovuttaja John Kimille, ja päätti tehdä asialle jotain.

Charger525 otti yhteyttä John Kimiin, ja pian hän pääsi pitkällisiin ja perusteellisiin testeihin, joihin liittyi muun muassa valtava määrä verikokeita. Kaikki meni hyvin ja lopulta Charger525 julkaisi Redditissä kuvasarjan kokemuksestaan.