Rappäri meni battlessa liian pitkälle – raju vastaisku yleisön joukosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-kulttuuriin kuuluvat olennaisena osana myös rap-battlet, joissa räppärit ja joskus myös yleisön edustajat pääsevät taistelemaan esiintymislavalle sanan säilällä mikrofonin välityksellä. Joskus taistelu menee mauttomuuksien puolelle, kuten nähdään tällä videolla.

YouTube
YouTube

Verkossa nähdään Lontoon The Jump Offissa järjestetty battle, jossa amerikkalainen osallistuja menee liian pitkälle ja vihjaa naispuolisen vastustajan tulevan raiskatuksi.

Yleisö raivostuu mauttomasta kommentista ja pian tuomariston joukosta nousee lavalla kostonhimoinen nuori mies Nihal, joka haluaa puolustaa naisen kunniaa. Tulos on kuin suoraan elokuvista, kun ylipainoinen ja rääväsuinen räppäsi saa kuulla kunniansa.