Maailmankuulu kissa Grumpy Cat poseerasi – yrmeänä kuten aina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ikuisesti pahantuulinen Grumpy Cat on noussut yhdeksi internetin suosituimmista julkkiskissoista. Yrmeän katin suosio on noteerattu myös internetin ulkopuolella, ja se on esimerkiksi tähdittänyt Disneyland-huvipuiston mainosvideota.

Nyt julkkiskissa on poseerannut omistajansa Tabatha Bundesenin kanssa Yhdysvalloissa järjestetyillä lelumessuilla, jossa lanseerattiin uusi Grumpy Cat -lelusarja.

Splash
Splash
Splash
Splash

Grumpy Cat on todellisuudessa yhdysvaltalaisen Tabatha Bundesenin omistama Tardar Sauce -niminen kissa. Kissa päätyi aikoinaan verkkoon, kun omistajan veli lähetti siitä kuvan vuonna 2012 Reddit-sivustolle. Otuksen pahantuulinen ilme teki siitä sensaation ja tuhansien internet-meemien kohteen.