Olympiaurheilija löysi Sotshista McDonald’sin – tämäkö muka urheilijan ruoka-annos?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen ruokakulttuuri ei nauti kovinkaan suurta arvostusta länsimaissa, joten Sotshin olympialaisissakin ruoka on noussut sosiaalisen medioiden monien päivitysten aiheeksi. Nyt olympiaurheilija Torin Yater-Wallace on kiteyttänyt olennaisen Twitter-kuvaansa.

18-vuotias amerikkalainen freestyle-laskija Torin Yater-Wallace sai tietää, että olympiaurheilijat syövät McDonald’sissa ilmaiseksi, joten hän suuntasi amerikkalaisketjun toimipisteeseen ja päätti ostaa syötävää ”koko rahan edestä”. Torin julkaisi verkossa paljonpuhuvan valokuvan, jossa hänen ilmeensä kertoo paljon. Tarjottimella on nimittäin sellainen määrä hampurilaisia, että ihan heti sitä ei uskoisi urheilijan annokseksi.