Suomalaiset fanitytöt maailmankiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka suomalaiskaksikko Tiia Öhman ja Satu Walden oli noteerattu kansainvälisesti heidän Britanniassa ikuistamiensa elokuva-aiheisten valokuvien merkeissä. Nyt naiset ovat aikeissa toteuttaa unelmansa ja lähteä kiertämään maailmaa jatkaakseen projektiaan.

Splash
Splash

Parivaljakon Fangirl Quest on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta. Valokuvamatkasta ovat kirjoittanut esimerkiksi Daily Mail. Nyt tavoitteena on ottaa hyöty irti saadusta huomiosta ja rahoittaa Cardiffiin kuvauspaikkojen perässä muuttaneen kaksikon valokuvamatka läpi Yhdysvaltojen.

Splash
Splash

Fangirl Quest –valokuvaprojektin erikoisuus on niin sanottu kohtausrajaus, sceneframing. Sceneframing tarkoittaa kuvauspaikan löytämistä ja sen uudelleenvalokuvaamista niin, että alkuperäinen kohtaus on kuvan keskiössä heijastettuna tablettikoneen ruudulta.