Vuoden odotetuin bikinikuva on tässä! Kate Upton teki sen taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Kate Upton on saavuttanut nopeasti viihdemaailman It Girl -statuksen. Maailman suosituimpiin supermalleihin lukeutuva kaunotar tekee pian elokuvadebyyttinsä The Other Woman -elokuvassa. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin Sports Illustrated -lehden legendaarisen uimapukunumeron kahdesta kansikuvasta.

kateupton19022014

Eilen Sports Illustrated julkaisi kaksi 50-vuotisjuhlanumeronsa kansikuvaa, joista toisessa komeilee Kate Upton. Hän on nyt siis poseerannut lehden uimapukunumeron kannessa jo huikeat kolme kertaa. Toisessa kansiversiossa nähdään supermallit Chrissy Teigen, Nina Agdal ja Lily Aldridge.

chrissyteigenninaagdallilyaldridge19022014

Pari vuotta sitten Sport Illustrated -lehden uimapukunumerosta ihmisten tietoisuudeen pongahtanut Kate Upton on yhdysvaltalainen naapurintyttömäisyydellään hurmaava mallitulokas. Hänen näyttävimpiin töihinsä lukeutuu Vanity Fair -lehden 100-vuotisjuhlanumeron kansi. Neito seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.