Tiesitkö näitä Facebook-salaisuuksia? Saat oman kuvasi hymiöksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebook on nykyään jo niin suosittu, että 40 prosenttia 18–24-vuotiaista nuorista ottaa kännykällään yhteyttä sosiaaliseen mediaan jopa vessareissujensa aikana. Silti Facebookissa on paljon ominaisuuksia, joista vain murto-osa tietää.

BuzzFeedin julkaisema video paljastaa nyt Facebookin hauskimmat salaisuudet. Tiesittekö esimerkiksi sitä, että Facebookin chatissa saa oman kuvansa hymiöksi, kun käyttäjänimen panee kahden hakasulun väliin? Videolla myös näytetään, kuinka tietyn yrityksen työntekijöitä voi etsiä Facebookin hakutyökalua apuna käyttäen.

Myös Facebookin insinöörinä toimineelle Chris Putnamille on ollut jo pitkään oma hymiönsä Facebookissa, jonka saa kirjoittamalla :putnam: keskusteluruutuun. Kannattaa myös tarkastaa Facebookissa Muut viestit -kansio, jonne voi mennä tärkeitä viestejä tavallisen Viestit-kansion sijaan. Lisäksi Facebookin käyttökielen voi muuttaa merirosvoenglanniksi tai vaikkapa ylösalaisin olevaksi kirjoitukseksi.