Tinie Tempah kiinnitettiin Summer Up -festareiden tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Summer Up järjestetään 4. – 5. heinäkuuta Lahdessa jo 12. kertaa. Urbaanin musiikin festivaaleille Mukkulan rantaan saapuu maailmantähti Tinie Tempah. Englantilaisen artistin hitteihin lukeutuvat kappaleet Written In The Stars ja Children of the Sun.

Kotimaiseen tähtikaartiin kuuluvat Cheek, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Stig & Kullankaivajat, JVG & Mäk Gälis, Sanni, Sini Sabotage, Ruudolf & Karri Koira & Musta Barbaari, Elastinen, Mikael Gabriel & Cvrtier, Brädi, Redrama, Uniikki, Asa, Raappana, Gasellit, Teflon Brothers, Tuomas Kauhanen, Spekti, Majuri, Jontte Valosaari, Aste, Ideaali & Jay Who sekä Gasellit.

Elektronisesta musiikista vastaavat DJ Orkidean seurassa Sandstorm-mies Darude, Alex Kunnari, Orion, K System, Milla Lehto, Super8 & Tab, Dosse, Lenno, Heikki L, Heavyweight DJs sekä Proteus & Djane7.