Kim Kardashianin kaula-aukko käänsi katseet kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin häitä tullaan viettämään näillä näkymin ensi kesänä. Siihen saakka spekulaatiot hääpaikasta ja -ohjelmasta jatkuvat. Pariskunta ei ole kommentoinut asiaa lainkaan. Eilen Kim bongattiin paparazzikuviin New Yorkin kotinsa liepeillä.

Kim Kardashian käänsi ohikulkijoiden katseet, sillä hän ilmestyi kadulle melko paljastavaan harmaaseen mekkoon sonnustautuneena.

Splash
Splash

33-vuotias Kim Kardashian omaa julkkismaailman kadehdituimman vartalon. Beyoncen, Nicki Minaj’n ja Jennifer Lopezin peppu tuntuu kalpenevan tummahiuksisen kaunottaren muodoille. Räppäri Kanye West otti äskettäin kultansa mukaan Bounce 2 -musiikkivideolle, joka herätti tirskuntaa suuressa yleisössä ja viihdemaailman edustajissa. Korniksikin kuvaillulla videolla pari lemmiskelee moottoripyörän päällä.