Lady Gaga läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tuli jo vuosia sitten tunnetuksi poikkeuksellisen rohkeista asuvalinnoistaan, sillä hän ei juuri muotojaan peittele. Sittemmin poptähti on nähty myös täysin alastomana taidevideolla, joten mitään ei ole jäänyt näkemättä.

Nyt Lady Gaga on kuvattu New Yorkissa sijaitsevan kotinsa liepeillä läpikuultavassa paidassa, jonka alla ei luonnollisestikaan ollut mitään peittämässä hänen muotojaan.

Lady Gaga nähdään parhaillaan Harper’s Bazaar -lehden kansikuvassa lähes ilkosillaan, valkoisen koristekuvioidun kehän ympäröimänä. Hän kertoi äskettäin olevansa ylpeä siitä, että on päässyt yli syömishäiriöstään, ja tulevansa paremmin toimeen ruoan kanssa. Hän on nykyään tietoisempi ihmisistä, jotka yrittävät hyötyä tähden statuksesta.