Estoton Lady Gaga yläosattomissa lehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga avautui taannoisessa haastattelussa pahasta masennuksestaan. Loppuvuodesta tähden suhde Taylor Kinneyn kanssa näytti heikolta, ARTPOP-albumi floppasi ja lähipiirissä paljastui selkäänpuukottajia. Hänen tiensä erosivat muun muassa pitkäaikaisen manageri Troy Carterin kanssa.

ladygaga20022014

Lady Gaga ei kuitenkaan ole kuitenkaan katoamassa minnekään julkisuudesta, ja nyt hänet nähdään Harper’s Bazaar -lehden tuoreen numeron kansikuvassa laulajattarelle varsin perinteisissä merkeissä. Poptähti poseeraa kannessa lähes ilkosillaan, valkoisen koristekuvioidun kehän ympäröimänä.

Lady Gaga kertoi äskettäin olevansa ylpeä siitä, että on päässyt yli syömishäiriöstään, ja tulevansa paremmin toimeen ruoan kanssa. Hän on nykyään tietoisempi ihmisistä, jotka hengailevat lähettyvillä ja yrittävät hyötyä tähden statuksesta. Aikaisemmin laulaja antoi tällaisten ihmisten viettää kanssaan aikaan, nyt hän keskittyy omiin tarpeisiinsa.