Mitä sinä aiot tehdä huomenna kello 14.00?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen eilinen menestys Sotshin olympialaisissa on saanut suomalaiset viimein melkoiseen olympiahuumaan, jonka seuraava tärkeä hetki koetaan huomenna perjantaina kello 14.00. Silloin jääkiekkokaukalossa ottavat yhteen Suomi ja Ruotsi.

Tänään tuhansilla suomalaisilla työpaikoilla on pohdittu kuumeisesti huomisen ohjelmaa, sillä todennäköisesti Suomi pysähtyy jääkiekko-ottelun ajaksi lähes täysin. Se tarkoittaa kuitenkin työnantajille miljoonien tulonmenetyksiä tuottavuuden laskuna.

Monilla työpaikoilla ottelun katsominen on kielletty, ja esimerkiksi Vaasan kaupungin tietoverkossa työntekijöiltä on estetty olympialaisten katsominen tietokoneelta kokonaan. Tänään lehdet ovat lisäksi jakaneet tulostettavaksi loma-anomuksia ottelun ajaksi. Mitä sinä aiot tehdä huomenna ottelun aikana?

Mitä aiot tehdä Sotshin Suomi-Ruotsi -ottelun aikana?

  Katso tulokset

Loading ... Loading ...