10 kuumaa trendiä New Yorkin muotiviikoilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumuoti ei aina ole pelkästään kalliisiin merkkivaatteisiin pukeutumista, sillä kuuluisien muotisuunnittelijoiden luomia asukokonaisuuksia voi helposti soveltaa myös Suomen katukuvaan sopiviksi. The Stir -julkaisu tarjoilee nyt pari loistoideaa, kuinka lookkinsa saa ajan tasalle ja huippumuotia edustavaksi.

New Yorkin muotiviikoilla esiteltiin pitkiä hameita, joita yhdisteltiin hihattomien toppien kanssa. Pukeudu nilkkapituiseen yksiväriseen hameeseen ja kirjavaan toppiin, niin asukokonaisuus on kuin suoraan Mara Hoffmanin mallistosta. Älä myöskään unohda yksinkertaisia käsikoruja, joita pidetään kyynärtaipeen molemmin puolin.

Tämän vuoden kuumin kynsilakkaväri on luumua muistuttavat tummat sävyt. Kynsissä olevat krumeluurit ovat nyt menneen talven lumia ja kynsiin voi panna vaikkapa kahtakin eri tumman violetin sävyä. Huuliin sen sijaan maalataan paksu kerros pronssia tai muuta kimaltelevan antiikkista väriloistoa. Silmät ovat kissamaiset, tummat ja dramaattiset.

Kasvojen kauneus kruunataan tuuhealla karvapuuhkalla, joka kiertää koko kaulan ympäri. Bileisiin ei tarvitse enää pukeutua vesirajalla keikkuvaan mekkoon vaan tyylikkääseen housupariin. J. Crew esitteli muotiviikoilla upeat kultaiset housut, jotka voi yhdistää hyvinkin arkiseen paitaan ja silti lopputulos on enemmän kuin loistelias. Entäpä hiukset? Huippumuodissa suositaan parhaillaan yskinkertaisia nutturakampauksia, jotka sidotaan niskaan näyttävällä hiuskorulla.