Lady Gaga luopunut lopullisesti rintaliiveistä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Lady Gaga on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa suhteensa tiimoilta. Hänellä meni näyttelijä Taylor Kinneyn kanssa joksikin aikaa sukset ristiin, mutta sittemmin pari palasi takaisin yhteen. Miestähti kertoi haluavansa eksentrisen laulajan kanssa yhteisiä lapsia.

ladygaga21022014

Nyt Lady Gaga on ikuistettu Harper’s Bazaar -lehden kanteen mustassa glitterliivissä. Tähti ei pukenut otokseen rintaliivejä. Hän onnistui olemaan samalla rohkea ja tyylikäs valkaistuissa hiuksissaan ja hillityssä meikissään.

Lady Gaga, eli Stefani Joanne Angelina Germanotta, on 27-vuotias laulaja-lauluntekijä New Yorkista. Tähti pääsi musiikkibisnekseen mukaan Akonin ansiosta, koska laulaja huomasi hänellä oleva kykyjä ja otti mukaan levy-yhtiöönsä Kon Live Distributioniin. Gaga on julkaissut neljä albumia, joiden nimet ovat The Fame, The Fame Monster, Born This Way ja Artpop. Hän on ollut Taylor Kinneyn kanssa yhdessä vuodesta 2011.