Lady Gaga teki sen taas – puolialastomana kaupungilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gagan viime vuosi ei mennyt putkeen. Suhde Taylor Kinneyn kanssa näytti tuolloin heikolta, ARTPOP-albumi floppasi ja hänen tiensä erosivat muun muassa pitkäaikaisen manageri Troy Carterin kanssa. Taannoin tähti avautui Harper’s Bazaar -lehdessä masennuksestaan.

Nyt Lady Gaga on kuitenkin päätynyt otsikoihin vaihteeksi huomiota herättävän pukeutumistyylinsä myötä. Tähti kuvattiin poistumassa New Yorkissa sijaitsevalta tanssistudiolta yllään pelkät alusvaatteet.

Splash
Splash
Splash
Splash

Lady Gaga kertoi äskettäin olevansa ylpeä siitä, että on päässyt yli syömishäiriöstää. Hän on nykyään tietoisempi ihmisistä, jotka hengailevat lähettyvillä ja yrittävät hyötyä tähden statuksesta. Aikaisemmin laulaja antoi tällaisten ihmisten viettää kanssaan aikaan, nyt hän keskittyy omiin tarpeisiinsa. Lady Gaga paljasti esikuvikseen Oprahin ja Melinda Gatesin – molemmat ovat huippurikkaita naisia, jotka ovat hyödyntäneet omaisuuttaan ihmisten auttamiseen.