Miranda Kerr kenkämainoksessa – huomio kiinnittyy aivan muuhun…

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Miranda Kerr erosi taannoin miehestään, näyttelijä Orlando Bloomista. Hollywood-tähdellä uutisoidaan olevan jo uusi tyttöystävä, mutta Miranda on keskittynyt pääasiassa työkuvioihinsa.

Miranda Kerr nähdään Reebok-urheiluvaatemerkin uudessa mainoskampanjassa. Mallikaunotar jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee Reebokin pinkkejä kenkiä. Huomio tosin kiinnittyy aivan muihin seikkoihin, sillä Miranda poseeraa kuvassa vatsallaan hieromapöydällä, päällään ainoastaan valkoinen pyyhe.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.