Shauna Sand puki ylleen pitsibodyn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood Girls -realitysarjassa nähtävä mallikaunotar Shauna Sand on hyvin säilynyt 42-vuotias julkkis, jonka tiedetään plastiikkakirurgian suosijana. Nainen on käynyt useissa leikkauksissa, ja lopputulokset ovat sen mukaisia. Hänet tunnetaan muun muassa povekkuudestaan.

Taannoin Shauna esitteli huonoa hiuspäiväänsä rannalla, nyt neitokainen on luojan kiitos saanut kammattua blondin pehkonsa. Sand nähdään Instagram-kuvassa pitsisessä bodyssä, joka imartelee naisen kurvikasta vartta. Rannalla auringossa viihtynyt nainen on saanut iholleen myös reippaat rusketusraidat.

Vuoden 1996 Playmate Shauna Sand nähdään paraikaa Hollywood Girls -sarjassa. Hän on esiintynyt aikoinaan myös Siskoni on noita, Las Vegas ja Air America -televisiosarjoissa ja muun muassa The Deviants -elokuvassa. Avioliittoja naisella on takanaan kolme, vaikkakin hänen suhdetilanteensa on ollut epäselvä viimeisimmän aviomiehen Laurent Homburgerin kanssa.