Känniminäsi voi olla tärkein inspiraatiosi lähde

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet tahot paheksuvat alkoholin ylenmääräistä nauttimista, mutta vähintään yhtä useat voisivat ylistää sitä jumalten juomaksi. Viina typerryttää juojansa, saa hänet laukomaan totuuksia ja tajuamaan elämää suurempia yhteyksiä. Humalassa kukaan ei enää lähde valehtelemaan itselleen – ainakaan kovin onnistuneesti.

Humalassa monet keskustelut kääntyvät ihmisen toteutumattomiin unelmiin ja jännittäviin kiinnostuksenkohteisiin. Olet ehkä aina halunnut julkaista rap-albumin. Kännissä aloitat asiasta kiihkeän keskustelun ystäväsi kanssa. Mikäli pidät asiat mielessä myös seuraavana aamuna, saatat lohkaista viinapäissäsi ideoidusta asiasta irti vuoden menestystarinan.

Normaalisti voit olla ujo seurassaistuja, jota kaverit leikillään nimittävät seinäruusuksi. Humalassa sinusta kuitenkin avautuu kaksilahkeisten suuntaan mouruava seksikissa tai illan kovin Auervaara. Itseluottamuspiikin ansiosta saatat tehdä tuttavuutta jopa tulevan puolisosi kanssa. Ota mallia känniminäsi voittamattomasta itsevarmuudesta – ja käytä samaa strategiaa hieman hillitympänä versiona vaikkapa työneuvottelussa.

Vihaat työtäsi, mutta normaalisti teeskentelet, että se menettelee. Humalassa et valehtele enää kenellekään, vaan avaudut aiheesta kaikille, jotka jaksavat kuunnella. Baarista sinua ulos kantava portsarikin kuulee aiheesta luennon. Aamulla tajuat ehkä krapulassa katsella työpaikkailmoituksia ja päädyt hakemaan unelmiesi työhön.

Alkoholin vaikutuksen alaisena tulee sekä tehtyä typeryyksiä, että tunnustettua niitä. Jos et tule toimeen tyttöystäväsi kanssa, kännissä voit helposti myöntää sen hänelle suoraan päin naamaa. Toisaalta mikäli suhde on väljähtynyt vaikkapa yhteisen ajan puutteen takia, voit myös tunnustaa hänelle rakkautesi humalaisella puhelulla tai kömpimällä viinanhajuisena viereen parisängyn peiton alle. Se saattaa toimia keskustelunavaajana seuraavana aamuna.