Näyttelijäparin outo rakkauslaulu: ”Annoit halauksen ja sain erektion…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Adam Sandler kuuluu aliarvioiduimpiin koomikkoihin, vaikkakin mies on omassa genressään loistava ammattilainen. Hän on esiintynyt monta kertaa Drew Barrymoren kanssa yhteisessä elokuvassa. The Wedding Singer, 50 First Dates ja Big Daddy -elokuvien jälkeen pari nähdään The Familymoon -komediassa.

Nyt parivaljakko on ollut promoamassa tulevaa elokuvaa Jimmy Fallonin juontamassa The Tonight Show’ssa. Keskusteluohjelman isäntä käski näyttelijät esittämään toisilleen rakkauslaulun yhteisten vuosien muistoksi. He tekivät työtä käskettyä ja lopputulos oli hymyilyttävä.

– Annoit halauksen ja sain erektion, sanaili Adam Sandler ohjelmassa.

The Familymoon on tänä vuonna ilmestyvä romanttinen komedia, jossa pääosissa nähdään Adam Sandlerin ja Drew Barrymoren lisäksi Terry Crews, Joel McHale ja Wendi McLendon-Covey. Elokuva kertoo tilanteesta, jossa mies ja nainen huomaavat olevansa sokkotreffien jälkeen yhdessä perheille tarkoitetussa lomakohteessa. Elokuvan alkuperäinen nimi oli Blended, mutta Warner Bros. -studiot vaihtoivat julkaisua varten sen nimeksi The Familymoon.