Amanda teki paluun – pääsi psykiatrisesta hoidosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijätär Amanda Bynes nimitettiin viime vuonna viiden tähden sekopääksi, joka loppujen lopuksi löysi mielenrauhan psykiatrisesta hoidosta. Sittemmin nainen on aloittanut toipumisensa opiskelemalla muotialaa Orange Countyssa sijaitsevassa oppilaitoksessa.

Amanda Bynesin mielen järkkymistä seurattiin etenkin Twitterissä, jossa hän twiittasi loukkaavia mielipiteitään koko maailman ihmeteltäväksi. Hän on sittemmin katunut kirjoituksiaan ja poistanut koko mikroblogin historian. Nyt hänen faninsa saivat kuitenkin kuulla neitokaisesta pitkästä aikaan häneltä itseltään.

Amanda Bynes kertoi olevansa kiireinen opiskelujensa parissa, mutta tahtoi sanoa kaikille rakastavansa heitä. Hänet passitettiin viime vuonna psykiatriseen hoitoon, jossa Amandalla todettiin päihdeongelmien lisäksi skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. 27-vuotias näyttelijätär tuli tunnetuksi Nickelodeon-televisiokanavan juontajana ja teini-ikäisille tarkoitetuista elokuvista.