Huikea näky! Koripallotähti donkkasi palavan miehen yli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman parhaaksi donkkaajaksi kutsutun amerikkalaisen koripallon pelaajan, Kenny Dobbsin, elämä on melkoinen tuhkimotarina. Huumeiden ja vaarallisen jengielämän parissa varttunut nuori mies löysi pelastuksen koripallon parista, ja työskentelee nykyään ongelmanuorten parissa auttaakseen myös heitä pääsemään kaidalle tielle.

YouTube
YouTube

Kenny Dobbsin näyttäviä taitoja on esitelty lukuisilla Youtube-videoilla. Tuore video kuitenkin lyö useimmat edelliset videot laudalta. Siinä Kenny hyppää palamaan sytytetyn miehen yli, nappaa samalla palavan pallon tämän käsistä ja donkkaa pallon koriin. Tästä on vaikea pistää paremmaksi, eikä tempausta varmasti kannata edes kokeilla oman turvallisuuden nimissä kotiolosuhteissa.