Mies harrasti seksiä pitbullin kanssa – naapurit näkivät kaiken

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Eläinseksi on valitettava asia, jota kuitenkin joskus pääsee tapahtumaan maailmalla. Kerroimme äskettäin kahdesta miehestä, jotka yrittivät raiskata lehmiä ja kuvata tilanteesta seksivideota. Nyt uutisoinnin kohteeksi on päätynyt eräs floridalainen mies, joka harrasti seksiä pitbullin kanssa.

58-vuotias Bernard Marsonek pidätettiin äskettäin eläinrääkkäyksestä, kun hän jäi rysän päältä kiinni seksiaktista koiransa kanssa. Mies intoutui yhtymään pitbulliin omalla etupihallaan, eivätkä edes kauhistuneiden naapureiden huudot saaneet häntä lopettamaan tekoaan.

Poliisi löysi aseita ja panoksia sekä kahdeksan pitbullia Marsonekin talosta. Mies pidätettiin aseiden hallussapidosta, eläinrääkkäyksestä ja eläimen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, uutisoi WTSP-sivusto. Koirat pääsivät kaiken onneksi turvaan Hillsboroughin kaupungin eläinhoitolaan.