Nicki Minaj rohkeissa suihkukuvissa – tietenkin nakuna

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen räppäri Nicki Minaj esiintyi äskettäin Looking Ass Nigga -videolla, jossa hänet nähtiin paljastavassa kokovartalopuvussa. Nainen valmistelee parhaillaan kolmatta studioalbumiaan ja suunnittelee myös oman levy-yhtiön lanseeraamista.

Nicki tunnetaan rohkeista Instagram-kuvistaan, eikä tämänkertainen kuvakollaasi ole poikkeus säännöstä. Neitokainen lisäsi palveluun otoksia, joissa hän on alasti suihkunraikkaana ja hiukset märkinä. Minaj pitelee käsiään peitellen povellaan.

31-vuotias Nicki Minaj on kotoisin Trinidadista ja Tobagosta. Naisella on levytyssopimus Young Money Entertaimentin kanssa, mutta hänen suunnitelmissaan on Jay-Z:n kaltainen musiikkimogulius. Minaj aikoo siis toisin sanoen lanseerata oman levy-yhtiön. Tuleva albumi kantaa nimeä Pink Friday: The Pinkprint.