Räppäri julkaisee 80-lukulaisen silmälasimalliston – kehtaisitko laittaa silmillesi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Will.i.am, eli William James Adams, on amerikkalainen rap-artisti, laulaja, musiikkituottaja, näyttelijä ja The Black Eyed Peas -yhtyeen perustajajäsen. Mies tunnetaan hänen omintakeisesta tyylistään ja yhtenä tavaramerkkinä ovat hänen käyttämänsä erikoiset silmälasit.

Ensi syksynä kaikki kasari-hip-hop -tyyliä fanittavat saavat nannaa silmälasimarkkinoille, kun musiikkialan vaikuttaja ja intohimoinen aurinkolasien suurkuluttaja Will.i.am julkaisee oman mallistonsa. Kakkulamerkki kantaa nimeä ill.i Optics ja mallistossa on mukana niin silmälaseja kuin aurinkolaseja.

– Näen valtavan aukon maailman silmälasimarkkinoissa ja tahdoin luoda malliston puutteeseen. Kyseessä on rehellinen brändi, joka on luotu omistautuneisuudella ja intohimolla, mies kertoi tiedotteessaan.

Mallisto on toteutettu yhdessä George Gorrowin kanssa ja sen innoittajana on toiminut 1980-luvun hip-hop-kulttuuri. 38-vuotiaan Will.i.amin suunnittelemat lasit sopivat miehille ja naisille ja ne tulevat myyntiin tämän vuoden syyskuussa.