Jenelle Evansin raskaus etenee – tyyli vaihtui, mies pysyy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans tunnetaan naisen heroiinikoukusta, vankilatuomioista ja sotkuisesta suhteesta entisiin miehiinsä. Hiljattain hän kuitenkin rakastui tulisesti nykyiseen mieheensä Nathan Griffithiin ja pari odottaa nyt ensimmäistä lasta.

Jenelle Evan päivittelee kuulumisiaan ahkerasti Twitteriin ja Instagramiin. Yleensä hän sortuu arvostelemaan muita kuuluisia teiniäitejä tiukkaan sävyyn, mutta nyt neitokainen valittelee vauvamasunsa kasvaneen suureksi. Hän harmittelee, että pian hänen lempihupparinsa ei mahdu hänen päälleen. Samalla kuvista nähdään naisen uusi punakutrinen tyyli.

Sen sijaan tulevan isän, eli Nathan Griffithin, vatsa näyttää kuvien perusteella olevan entistäkin timmimmässä kunnossa. Jenelle Evan julkaisi kuvan paidattomasta rakkaastaan Instagramissa ja liitti kuvaan Yummy-tagin. Mies tulee Jenellen mukaan loistavasti toimeen lasten kanssa ja odottaa kovasti oman pienokaisen syntymistä.

Yhdysvaltalaisen National Bureau of Economic Research -järjestön tekemän tutkimuksen mukaan teiniraskauksien määrä on laskenut Yhdysvalloissa jopa 5,7 prosenttiyksikön verran 16 and Pregnant -sarjan ensiesityksen jälkeen. Tutkijat huomasivat raskauksien määrän vähentyneen erityisesti seuduilla, joissa sarja on suosituin. Lisäksi nuoret ovat hakeneet kyseisillä alueilla internetissä tavallista runsaammin tietoa raskauksista ja niiden ehkäisystä.

Tuleva lapsi on 21-vuotiaan Jenellen toinen. Evansin Barbara-äiti on naisen Jace-pojan huoltaja. Naisen tulevan lapsen isä pidätettiin syyskuussa rattijuopumuksesta. Tuolloin tähti tallennettiin sopertelemassa humalassa poliiseille syytä heidän ylinopeuteensa. Naisen mukaan pari yritti harrastaa seksiä autossa. Jenelle Evans on aiemmin kärsinyt keskenmenosta ja huumeongelmista, jotka hän myönsi taannoin myös julkisesti.