Chris Pine autoili juovuksissa – kärähti rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Star Trek -elokuvissa aina yhtä röyhkeänä kapteeni Kirkinä nähty Chris Pine on eräs Hollywoodin nuorista lahjakkuuksista. Mies pääsi liukuhihnakomedioista A-luokan kastiin Star Trekien myötä. Häntä on nähty myös elokuvissa Just My Luck ja Smokin’ Aces.

Nyt 33-vuotiaan tähden kerrotaan törttöilleen autolla Uudessa-Seelannissa. Chris Pine jäi nimittäin kiinni rattijuopumuksesta aamutuimaan Methvenin kaupungissa. Hänen on määrä mennä oikeuteen kuultavaksi tapauksen tiimoilta ensi maanantaina, uutisoi Breaking News -sivusto.

Chris Pine nähdään parhaillaan Jack Ryan: Shadow Recruit -elokuvassa. Häntä tullaan näkemään tulevaisuudessa elokuvissa Stretch, Into the Woods, Horrible Bosses 2 ja Z for Zachariah. Pine pidätettiin ajelemasta humalapäissään Uudessa-Seelannissa samaan aikaan, kun hän oli kuvaamassa siellä viimeksi mainittua elokuvaa.