Nicki Minaj esitteli näyttävät muotonsa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Nicki Minaj esiintyi äskettäin Looking Ass Nigga -videolla, jossa hän esiintyi tuttuun rohkeaan tyyliinsä paljastavassa kokovartalopuvussa. Tähti valmistelee parhaillaan kolmatta studioalbumiaan ja suunnittelee myös oman levy-yhtiön lanseeraamista.

Nicki Minaj jakoi muutama päivä sitten sosiaalisessa mediassa seksikkäitä suihkukuvia, mutta jo nyt neitokainen jatkaa jälleen samankaltaisella linjalla. Tuoreissa Instagram-kuvissa räppäri esittelee näyttäviä muotojaan pilkullisissa bikineissä.

31-vuotias Nicki Minaj on kotoisin Trinidadista ja Tobagosta. Naisella on levytyssopimus Young Money Entertaimentin kanssa, mutta hänen suunnitelmissaan on Jay-Z:n kaltainen musiikkimogulius. Minaj aikoo siis toisin sanoen lanseerata oman levy-yhtiön. Tuleva albumi kantaa nimeä Pink Friday: The Pinkprint.