Miesten seksikkäimmät ruumiinosat listattiin – yllätystulos!

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Jokainen katselee omaa miestään rakkaudella, ja löytää luultavasti monia hyviä puolia elämänkumppanistaan. On kuitenkin olemassa ominaisuuksia, joita kauniimman sukupuolen edustajat yleisesti pitävät miehissä seksikkäinä. Cosmopolitan-lehti listasi miesten kuumimmat kehonosat paremmuusjärjestykseen.

10. Penis. Vaikka miehinen elin voi tuoda naiselle nautintoa, se ei kuitenkaan ole kovin korkealla seksikkäiden kehonosien listalla. Jäykistynyt siitin antaa visuaalista iloa, mutta kuumempiakin osia löytyy miehen vartalosta.

9. Kädet. Moni nainen eksyy miehen tavatessaan katsomaan tämän käsiä. Saattaapa mieleen juolahtaa sekin, mitä kyseisillä käsillä voisi tehdä. Pienellä mielikuvituksella pitkät ja paksut sormet voivat aiheuttaa kutkuttavia tuntemuksia.

8. Olkapäät. Leveät olkapäät herättävät naisellisia tuntemuksia uroksen suojelevuudesta ja turvallisuudesta – ja ”pesää tulee”. Mies voi vielä korostaa maskuliinisuuttaan kohtelemalla neitokaista huolehtivasti ja huomaavaisesti.

7. Rintalihakset. Muodokas miehinen rintakehä näyttää upealta ilman paitaa. Kivenkovat treenillä ja kovalla työllä saavutetut lihakset kielivät periksiantamattomuudesta.

6. Selkä. Leveää selkää on jäänyt moni nainen ihailemaan katsoessaan etääntyvää miestä. Kaunottaret nauttivat tunteesta, kun he saavat tuntea olonsa pieneksi miehen rinnalla.

5. Silmät. Jokaisella on oma suosikkinsa silmien värissä, mutta kun rakkaan silmät katsovat lämpimästi naista, on vaikeaa vastustella. Mies voi pelkällä katseellaan sulattaa sydämen, ei silmiä turhaan sanota sielun peiliksi.

4. Vatsalihakset. Sixpack on upea visuaalinen ilo naiselle kuin naiselle. Mies on käyttänyt aikaansa salilla, eikä se ole mennyt turhaan. Kovia lihaksia pitkin on ihanaa liu’uttaa sormia vaikka hieman alemmaskin.

3. Karvavana vatsassa. Naiset tietävät sen näyn, kun mies kohottaa käsiään venytykseen ja hänen paitansa alta pilkistää karvavana, joka johtaa farkkujen uumeniin. Pistää mielikuvituksen liikkeelle takuuvarmasti.

2. Kyynärvarret. Lihaksikkaat, karvaiset ja suonikkaat käsivarret saavat neitokaisen huokaisemaan. Käsien vahvuus antaa naiselle alitajuisen signaalin, että mies on valmis ”metsästämään ruokaa ja pitämään mielitiettynsä lämpimänä”. Iskee perusaisteihin, kun vahva mies koskee naista hellästi.

1. Niskan seutu. Seksikkyys johtuu siitä, millaisia reaktioita tämän alueen koskettelu herättää miehessä. Värinää, nautintoa, huokailuja. Kaulan ja niskan alue on varsinkin korvien takana erittäin herkkää koskettelulle. Nainen ajattelee pakostikin, miten ihana olisi antaa kielen vaeltaa niillä seuduilla.