Lady Gaga esiintyi vähäpukeisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Lady Gaga hehkutti äskettäin olevansa ylpeä siitä, että on päässyt yli syömishäiriöstään. Hän on myös kertomansa mukaan nykyään tietoisempi ihmisistä, jotka hengailevat tähden lähettyvillä ja yrittävät hyötyä julkisuusstatuksesta.

Supertähti on nyt ikuistettu South by Southwestin, eli SXSW-tapahtuman takahuoneessa yhdessä Semi Precious Weapon -yhtyeen laulaja Justin Tranterin ja artisti Lady Starlightin kanssa. Kaikki kolme taiteilijaa edustavat uuden aikakauden esiintyjiä kokeellisella lavashow’llaan ja omintakeisella tyylillään varustettuna. Rastat päähänsä ottanut Lady Gaga tosin katsoi tarpeelliseksi näyttää myös rintansa kuvassa. Nännit hän oli peittänyt ristiteipillä.

Lady Gagan viime vuosi ei mennyt putkeen. Suhde Taylor Kinneyn kanssa näytti heikolta, ARTPOP-albumi floppasi ja hänen tiensä erosivat manageri Troy Carterin kanssa. Laulaja avautuikin taannoin masennuksestaan. Lady Gaga paljasti samalla esikuvikseen Oprahin ja Melinda Gatesin – molemmat ovat huippurikkaita naisia, jotka ovat hyödyntäneet omaisuuttaan ihmisten auttamiseen.