Voitko uskoa, että tämä Oscar-hittikuva ei ole valokuva?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taannoisessa Oscar-gaalassa ikuistettiin näyttävä supertähti-selfie, josta tuli vuorokaudessa Twitterin historian jaetuin valokuva. Kuvasta on tehty useita parodiaversioita viikkojen aikana, mutta nyt nähdään ehkäpä taidokkain jäljennös.

Twitter
Twitter

Piirtäjä Heather Rooney toistaa legendaarisen potretin värikynillä paperille kuin alkuperäisestä valokuvasta tulostaen. Ellen DeGeneresin julkaisemassa kuvassa poseeraavat muun muassa Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Brad Pitt ja Julia Roberts. Kuvasta tuli nopeasti nettihitti, ja se twiitattiin uudelleen 100.000 kertaa jo parin minuutin aikana julkaisemisesta.

YouTube
YouTube

Heather Rooney on niittänyt nettimainetta realistisilla piirustuksillaan ja naisen Oscar-selfie -videota on katsottu jo liki puoli miljoonaa kertaa. Hän on 20-vuotias taidealan opiskelija, joka käyttää piirtämisessä Prismacolor-värikyniä. Yksi videon katsojista kommentoi, että nainen tekee kynillään sen, mitä muut kamerallaan ja yhdellä napin painalluksella.