Stuntmies näytti mihin rullaluistimet kykenevät – älä kokeile samaa kotioloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

80- ja 90-luvuilla eläneet muistavat varmasti, kuinka trendikäs laji rullaluistelu oli vuosikymmenten vaihteessa. Nykyään lähinnä hyötyliikuntana harrastetusta urheilulajista ei koskaan tullut skeittauksen kaltaisesta kestosuosiosta nauttivaa lajia extreme-urheilun piirissä.

Tätä ei kannata kertoa ammatikseen erilaisia stuntteja tekevälle Sven Boekhorstille. Mies osoittaa tuoreella Cityhopper-videolla, että myös rullaluistimet allaan voi tehdä näyttäviä temppuja. Videolla Sven ja muut rullaluistelevat hurjapäät kiertävät lukuisia Euroopan kaupunkeja kuvaten samalla erilaisten maamerkkien tienoilla tekemiään upeita stuntteja.

Kannattanee siis kaivaa vanhat neonväriset inline-rullaluistimet kaapista. Ehkäpä entinen trendiharrastus on Sven Boekhorstin kaltaisten harrastajien esikuvan innoittamana tekemässä vielä paluuta, varsinkin 90-luvun ollessa muutenkin jälleen muodissa alakulttuuripiireissä.