Nicki Minaj poikkeuksellisen rajussa asussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen räppäri Nicki Minaj on viime aikoina hemmotellut Instagram-fanejaan seksikkäillä suihku- ja bikinikuvilla. Neitokainen on viettänyt viime päivät Senile-kappaleen musiikkivideon kuvauksissa, joista ei otosten perusteella kuumuutta puuttunut.

31-vuotias Nicki Minaj räppää kappaleella Lil Waynen ja Tampereen Blockfesteillakin kesällä nähtävän Tygan kanssa. Hän tulee esiintymään musiikkivideolla alusvaatteisillaan sekä mustassa nahka-asussa. Asukokonaisuudet korostavat jälleen Minaj’n superkurveja.

Senile-kappale julkaistiin 11. maaliskuuta osana Young Money -kollektiivin Rise of an Empire -kokoelmalevyä. Albumilla kuullaan myös kappaleita muun muassa Drakelta, Lil Twistiltä, Birdmanilta ja Eurolta. Ennen Senile-kappaletta levyltä julkaistiin singlet We Alright, Trophies ja Lookin Ass Nigga.