Michael Jacksonilta uusi albumi – viimeistelee supertuottajan perinnön

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähtien kuolemat ovat herättäneet kysymyksiä siitä, onko oikein jatkaa laulajan uraa julkaisemalla uusia levyjä aiemmin julkaisematonta materiaalia käyttäen. Tämä on tullut korostuneesti esille esimerkiksi Michael Jacksonin kuoleman jälkeen, sillä hänen nimellään on edelleen suuri arvo kuluttajien mielessä.

Seuraavasta uutisesta voivat Jacko-fanit olla montaa mieltä, mutta huipputuottaja Timbaland on joka tapauksessa työstämässä uutta Michael Jackson -albumia. Uutinen levisi maailmalla ensi kertaa jo viime vuoden elokuussa.

Projekti sai alkunsa levy-yhtiöpomo L. A. Reidin pyynnöstä. Timbaland kertoi RevoltTV-videolla faneilleen olevansa innostunut työstä, jolla viimeistelee oman perintönsä. Kyseinen lause voi pohdituttaa monia, sillä kumman perinnöstä on todella kyse?

Timbaland ja Michael Jackson eivät ole koskaan tavanneet kasvokkain. Tuottaja puhui kerran tähden kanssa puhelimessa, ja poppari kehui häntä lahjakkaaksi työssään. Justin Timberlaken uraa paljolti avittanut Timbaland haluaisi toteuttaa vielä yhden unelmansa ja työstää yhdessä materiaalia Princen kanssa.