Mies vaihtoi hiustyyliä – hankkiutui näyttävästi eroon rastoista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiusten leikkaaminen saattaa symboloida monille ihmisille uuden elämän aloittamista. Etenkin rastoja kasvatetaan monta vuotta ja nyt näemme erään miehen, joka luopui omasta takkutukastaan erittäin näyttävällä tyylillä. Hän lähetti nimittäin rastat taivaalle.

Dread balloons

Mies sitoi jokaisen takkupötkylän päähän heliumpallon ennen kuin leikkasi hiukset irti. Ilmapalloilla koristeltu hiustyyli on nyt ikuistetti Imgurissa miehen ystävän toimesta. Monet kuvan kommentoijat ovat kirjoittaneet, että joku tulee varmasti säikähtämään löytäessään rastalla varustetun ilmapallon takapihaltaan.

Rastojen alkuperäismaana pidetään Jamaicaa, jossa hiustyyli kuuluu rastafari-liikkeeseen. Takut on helpointa poistaa leikkaamalla, sillä niiden avaaminen on lähes mahdotonta. Wikipedia paljastaa, että kaikki eivät hyväksy rasta-sanan käyttämistä, sillä se viittaa periaatteessa pelkästään rastafari-liikkeen edustajiin. Muille suositeltavampaa olisi takkujen, takkutukan tai englannista lainattujen sanojen dreadlocks ja locks käyttäminen.