Stara hiukset

Lifestyle

Huikea uutuustuote – hiukset vaihtavat väriä lämpötilan mukaan

Monet ovat saattaneet haaveilla siitä, että he pystyisivät vaihtamaan hiustensa väritystä ympäristön mukaan kuin kameleontti. Tämä voi olla pian mahdollista uudenlaisen hiusvärin ansiosta.

The Unseen -yhtiö on kehitellyt tiettävästi maailman ensimmäisen muuttuvan hiusvärin. Fire-nimisen värin sävy nimittäin vaihtuu ympäristön lämpötilan mukaan. Yhtiön mukaan idea epätyypilliseen hiusväriin tuli Noitapiiri-elokuvasta.

Värin kerrotaan säilyvän hiuksissa muutaman pesun ajan. The Unseen etsii parhaillaan yhteistyökumppaneita, joten lämpötilan mukaan muuttuvaa hiusväriä joudutaan vielä hieman odottamaan kampaamojen ja kauppojen hyllyille.

 

Viihdeuutiset

Stylistit paljastavat: Nämä hiustyylit vanhentavat naisia!

Hiukset ovat kantajansa kruunu ja kertovat paljon sekä henkilön omasta persoonallisesta tyylistä että luonteesta. Kampaajat ovat kuitenkin huomanneet, että ihmiset tekevät välillä hiustyylinsä suhteen helppoja virheitä, jotka saavat naiset näyttämään ikäistään vanhemmilta. Tällaiset hiukset saavat naiset näyttämään vanhemmilta:

1. Ylipitkät hiukset

Pitkät hiukset voivat olla hyväkuntoisina todella kauniit, mutta selvästi todella pitkät yli puolen selän yltävät hiustyylit saavat naiset näyttämään monissa tapauksissa vanhemmilta.

2. Ohuet pitkät hiukset

Kun hiukset alkavat iän myötä ohenemaan, ne kannattaa leikata lyhyempään ja tasapidempään mittaan, että hiukset näyttävät jälleen paksummilta.

3. Liian tummat tai liian vaaleat hiukset

Hiusvärin tulisi sopia aina henkilön ihon väriin ja imarrella sitä. Väärä tai liian tumma sävy voi tehdä henkilöstä kalpeamman ja saada ihon näyttämään elottomalta ja vanhemmalta.

4. Jakaus

Jakaus keskellä päätä ei sovi kaikille, mutta jakausta ei siitä huolimatta kannata tehdä liian sivulle. Usein epätasainen ja hieman sivulla oleva jakaus on imartelevin ja näyttää rennon huolettomalta.

5. Volyymi

Liian tuuhealta näyttävä kampaus ja volyymi saavat naiset näyttämään vanhemmalta. Ilmavat ja liikkuvat hiukset nuorentavat, mutta päältä ylöspäin tupeeratut hiukset vanhentavat.

6. Shampoo

Vanhempana kannattaa valita omille hiuksille kampaajan kanssa sopiva shampoo sen sijaan, että ostaisi marketista shampoon, joka on tarkoitettu kaikille hiustyypeille.

7. Kiilto

Terveen kiiltävät ja hyväkuntoiset hiukset näyttävät aina nuorekkaammilta kuin kuivashampoolla tai hiuspuuterilla käsitellyt kuivalta näyttävät hiukset. Kannattaakin panostaa siis hyviin kiiltoa antaviin ja hoitaviin tuotteisiin.

8. Meikki

Hiustyylistä riippumatta vääränlainen meikki tai liian paljon meikkiä voivat saada naisen näyttämään helposti ikäistään vanhemmalta.

Viihdeuutiset

Kendall Jenner antoi leikata hiuksensa – muotinäytöstä varten!

Kendall Jenner on Kardashianin perheen toiseksi nuorin tytär, joka on luonut itselleen jo melko vakuuttavan uran mallina. Jenner on ollut mallina monille suurille huippusuunnittelijoille, ja nyt hän käveli myös italialaisen La Perlan näytöksessä.

21-vuotias Kendall Jenner oli todella upea ilmestys La Perlan muotinäytöksessä, jossa hänen yllään nähtiin hyvin näyttävä pitsimekko. Täysin läpikuultava pitsimekko oli Jennerin yllä kuin taideteos, jonka nuori huippumallilupaus kantoi todella itsevarmasti. Mekon lisäksi monien huomio kiinnittyi naisen lyhyempään hiustyyliin.

Kendall Jenner oli muuttanut tyyliään La Perlan näytöstä varten. Naisen Snapchat-videoilta käy ilmi, että hän on antanut hiusmuotoilijoiden leikata hänen hiuksensa lyhyempään polkkamittaan ennen näytöstä. Suorat hartioiden yläpuolella liikkuvat hiukset sopivat tummahiuksiselle kaunottarelle todella hyvin eikä hiusten leikkaaminen näyttänyt olevan Jennerille merkittävä asia.

@kendalljenner via Jen Snapchat #kendalljenner #kendalljennersnapchat

A video posted by Kendall Jenner Snapchat (@kendalljennersnapchats) on

@kendalljenner 😍🔥 Thanks Guys 26.9k! #kendalljenner

A photo posted by Kendall Jenner Snapchat (@kendalljennersnapchats) on

@kendalljenner via La Perla Snapchat #kendalljenner #kendalljennersnapchat

A photo posted by Kendall Jenner Snapchat (@kendalljennersnapchats) on

@kendalljenner via La Perla Snapchat #kendalljenner #kendalljennersnapchat

A photo posted by Kendall Jenner Snapchat (@kendalljennersnapchats) on

@kendalljenner via La Perla Instagram Stories #kendalljenner #kendalljennersnapchat

A video posted by Kendall Jenner Snapchat (@kendalljennersnapchats) on

@kendalljenner via La Perla Instagram Stories #kendalljenner #kendalljennersnapchat

A video posted by Kendall Jenner Snapchat (@kendalljennersnapchats) on

Viihdeuutiset

Tygan uusi hiustyyli tyrmättiin heti

Kardashianin perheen kuopuksen Kylien kanssa seurusteleva räppäri Tyga nähdään usein kaunottaren julkaisemissa suloisissa yhteiskuvissa. Tällä hetkellä Kylien ja hänen perheensä kanssa lomaileva Tyga julkaisi sosiaalisessa mediassa videon uudesta hiustyylistään, joka on saanut ihmiset hämmennyksiin.

Tällä hetkellä Costa Ricassa tyttöystävänsä kanssa lomaileva Tyga julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa mies esittelee omaa hiustyyliään. Fanit eivät ottaneet erikoisesti leikattuja hiuksia positiivisin mielin vastaan vaan antoivat melko suoran palautteen räppärille heti.

Tygan itse kuvaamalla videolla mies esittelee takaraivoaan, jossa nähdään, että hiuksiin on ajeltu erikoisia raitoja. Tein itse ja säästin -tyyliseltä ratkaisulta näyttänyt tiikerileikkaus on saanut ihmiset kakomaan Twitterissä ja ilmaisemaan hauskoilla meemeillä, että heitä hiustyyli ei miellyttänyt.

Ruoka Viihdeuutiset

Upeat hiukset sokerilla – tätä kauneusniksiä et ole tullut ajatelleeksi!

Sokerin syöminen eri muodoissa aiheuttaa monia negatiivisia oireita ihmisten elimistössä. Sokerin on kuitenkin huomattu ulkoisesti käytettynä olevan hyväksi ihmisten iholle, ja nyt asiantuntijoiden mukaan siitä on myös apua kauniimpien hiusten saavuttamisessa.

Dermatologi Francesca Fusco on kertonut Marie Claire -lehden mukaan uskovansa, että sokerin lisääminen omaan hiustenpesurutiiniin saa aikaan ihmeitä hiuksissa. Sokerilla hiusten peseminen saa Fuscon mukaan aikaan puhtaammalta tuntuvat ja terveemmät hiukset.

Sokeria tulee lisätä noin ruokalusikallinen kosteuttavan shampoon sekaan. Sokerilla rikastettu shampoo poistaa paremmin lian päänahasta ja irrottaa siitä myös samalla kevyesti kuorimalla kuolleen ihosolukon. Hiuksista tulee kokonaisuudessaan puhtaammat, minkä vuoksi hoitoainekin toimii paremmin ja lopputulos on pesun jälkeen huomattavasti parempi.

Viihdeuutiset

Kylie Jenner vaihtaa tyyliä kuin sukkia – tässä tuorein muutos!

Kylie Jenner teki aiemmin melko hurjan muodonmuutoksen värjätessään omat hiuksensa platinanvaaleiksi. Yleensä 19-vuotias kaunotar on nähty monissa erilaisissa hiustyyleissä, jotka on kuitenkin luotu peruukkien avulla eikä naisen omia hiuksia värjäämällä.

Kylie Jenner onnistui saamaan hiuksiinsa todella hohtavan ja vaalean sävyn, joka oli useamman värjäyskerran tulosta. Kovan työn tuloksesta Kylie ei jaksanut kuitenkaan pitkään nauttia, koska hän värjäsi jo pienen ajan kuluttua tummat hiukset takaisin ja otti niihin näyttävät pidennykset. Nyt tyyli on kuitenkin muuttunut taas täysin toiseen suuntaan.

Nuorten Kylie Jenneriä ihailevien tyttöjen on varmasti vaikeaa yrittää pysytellä Kylien asettamien trendien perässä, sillä Jenner on taas nähty vaaleissa hiuksissä. Tällä kerralla tyyli näyttää olevan kuitenkin laadukkaalla peruukilla loihdittu, joten tämä hiusväri ei luultavasti kestä pitkään.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Who's watching @revengebody tonight on E! ?! I know I am 😜

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Ohhoh!

Parturi sytytti asiakkaan hiukset palamaan – tätä ei Suomessa nähdä!

Sosiaalisen median avulla leviää monia mielenkiintoisia trendejä, joiden avulla ihmiset saavat uusia ideoita esimerkiksi meikkaamisen tai hiusten laittamisen suhteen. Nyt verkossa leviää kuitenkin sellainen video, joka saa ihmiset toivomaan, että parturointityyli ei leviä laajemmalle.

Facebookissa on alkanut leviämään kulovalkean tavalla video, jossa mies polttaa toisen miehen hiukset. Hämmentävällä videolla parturikampaaja esittelee vierestä seuraaville miehille vaarallisen näköistä tekniikkaa, jossa hän sytyttää asiakkaan hiukset palamaan.

Parturikampaaja levittää hiuksiin ensin jotakin ainetta, jonka avulla ne leimahtavat sytytettäessä ilmiliekkeihin. Tämän jälkeen mies kampaa puolelta toiselle palavia hiuksia. Videolta ei käy ilmi, että mitä hyötyä hiusten polttamisella on, mutta se on saanut kuitenkin jo yli 940.000 jakoa vuorokauden aikana Facebookissa, jossa ihmiset ovat katsoneet videota kauhuissaan.

الحلاقة الجديدة سارع في الحجز نار ياحبيبي نار😂😕👇👇👇ههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه

Publié par ‎مقاطع فيديو منوعة رائعة‎ sur mercredi 11 janvier 2017

Viihdeuutiset

Tänään on Pussaa punapäätä -teemapäivä – joko olet toteuttanut?

Tänään vietettävä Kiss A Ginger Day, eli pussaa punapäätä -teemapäivä, syntyi vastaiskuna Facebook-ryhmälle, joka oli perustettu punahiuksisten ihmisten pahoinpitelemiseen. Marraskuussa vietettävän väkivaltaisen Kick A Ginger Day -päivän johdosta punahiuksisia lapsia pahoinpideltiin kouluissa ympäri maailmaa.

Pussaa punapäätä -päivä syntyi kuitenkin nopeasti väkivaltaista päivää vastaan ja alkoi levittämään tietoisuutta rakkauden ja ystävyyden keinoin. Tänään 12. tammikuuta ihmiset voivat punapäiden kauneutta arvostaakseen tarjoutua suutelemaan punapäistä henkilöä mikäli hän antaa siihen luvan.

Punapäät ovat harvinaisia ihmisiä ja luonnostaan punahiuksisia on maailmassa Days of the Year -sivuston mukaan vain 1-2 prosenttia. Punaiset hiukset, kalpeä iho ja siniset tai vihreät silmät ovat aiemmin olleet merkkejä siitä, että henkilö on saanut kauneutensa suoraan jumalattarilta. Suukon myötä muutkin ihmiset voivat päästä hieman lähemmäksi tätä harvinaista kauneutta.

Happy #kissagingerday #photooftheday #portraits #photography #ginger #love #kiss a #redhead

A photo posted by Hans Guldemond • Photographer (@hansguldemondphotography) on

Photo @maximestange 🌙 #photography #actress #ginger #portrait #redhair #redhead #larousse #photooftheday

A photo posted by Sandy Lobry Perso (@sandy_lobry_la_rousse) on

#aleksandr_gulko #photographer #grodno #beautiful #redhead #picture #look

A photo posted by Aleksandr Gulko (@aleksandr_gulko) on

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset

Mies sai halvauksen parturikäynnin jälkeen – varoittaa nyt muita

Kahden lapsen isä Dave Tyler oli lähellä menehtymistä saadessaan aivohalvauksen eräänä päivänä matkalla töihin. Myöhemmin kävi ilmi, että aivohalvaus johtui parturikampaamosta, jossa hän oli käynyt aiemmin leikkauttamassa hiuksensa.

45-vuotias Tyler oli käynyt Brightonissa sijaitsevassa Headmasters-nimisessä parturikampaamossa. Liikkeessä oli epämukava pesuallas, mutta Tyler ei ajatellut sitä sen kummemmin, koska pää ei ole koskaan tuntunut olevan kovin mukavassa asennossa muidenkaan parturikampaamoiden pesuallasta vasten.

Tyler oli käynyt samassa parturikampaamossa jo vuoden verran, mutta eräällä kerralla pesuallas kuitenkin vahingoitti hänen nikamavaltiotaan ja aiheutti veritulpan. Myöhemmin miehen vartalosta oikea puoli meni tunnottomaksi ja hän kaatui maahan ollessaan matkalla tapaamiseen.

Sairaalassa mies sai kuulla mitä hänelle oli tapahtunut. Tyler sai kuulla myös sen, että parturikampaamoiden pesualtaista johtuvat veritulpat ovat yllättävän yleisiä eikä tämä ollut suinkaan ensimmäinen kerta kun asiakkaalle on käynyt näin epämukavan ja terävän pesualtaan reunan vahingoitettua valtimoa.

Tyler sai halvauksen viisi vuotta sitten, mutta hän ei edelleenkään saa ajaa autoa, hänen tasapainonsa on huono, hänen näkönsä on huono, ja hän kokee kipua vasemmalla puolella vartaloaan. Tyler vaati oikeusteitse Headmastersilta korvauksia, ja tyytyi lopulta Mirror-lehden mukaan sovittelussa 90.000 punnan korvaussummaan. Nyt hän haluaa valistaa muita siitä mitä hänelle tapahtui ja muistuttaa ihmisiä siitä, että pesualtaissa tulee aina olla pehmuste ja pään tulee olla mukavassa asenossa.