Madonna ei ajele karvoitustaan – paljasti kuvan faneille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Madonna kuuluu niihin julkkiksiin, jotka ovat vieneet nuoruuden tavoittelun vähän liian pitkälle. 55-vuotiaalla naisella on ollut viime vuosina vain itseään puolet nuorempia rakastajia. Tällä hetkellä kierroksessa on 26-vuotias tanssija Timor Steffens.

Julkaisu käyttäjältä Madonna.

Poppari ei myöskään pelkää revitellä yleisönsä edessä. Nyt Madonna on kasvattanut pitkät kainalokarvat ja laittanut niistä kuvan Facebook-sivuilleen. Ylpeänä kainalopehkostaan laulajatar poseeraa pelkissä rintaliiveissä.

– Pitkät karvat… En välitä! Kirjoitti Madonna kuvan oheen.

Popin kuningattareksi nimetty Madonna on tehnyt musiikkia 1980-luvulta lähtien. Hän on julkaissut pitkän uransa aikana 12 albumia, joista viimeisin on vuonna 2012 päivänvalon nähnyt MDNA. Tähti työstää parhaillaan 13. albumiaan. Hän on käväissyt studiossa esimerkiksi Aviciin kanssa, joten voidaan epäillä, että mies on mukana laulajattaren tulevalla albumilla.