Jasmin Walian tankotanssi ilo silmälle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Only Way Is Essex -brittisarja tunnetaan kotimaisten TV-katsojien joukossa nimellä Glamourelämää Essexissä. Kyseisestä ohjelmasta muistetaan myös tumma kaunotar Jasmin Walia, joka ei tosin ole vielä kovin tuttu suomalaiselle yleisölle.

Jasminilla on tankotanssiharrastus, jonka hän esitteli nyt Instagram-blogissaan. Otoksissa ja lyhyellä videolla kaunotar näytti taitojaan alusvaatteisillaan. Vähäpukeisena ollut Walia omaakin kykyjä lajissa – olisiko seuraavaksi oman fitness-videon julkaisun vuoro kollega Lucy Mecklenburghin jalanjäljissä?

Jasmin Walialla on TOWIE-sarjassa maine neitokaisena, joka ei tunnu löytävän itselleen sitä aivan oikeaa miestä. Hänen onnensa näyttää kuitenkin kääntyneen, sillä 22-vuotiaan tähden nähtiin äskettäin astelevan essexiläisestä pubista ulos komistuksen kanssa. Asiasta uutisoi tuolloin esimerkiksi Daily Mail -lehti.