Olisitko arvannut tämän? Rokkipappa ryhtyi lastenkirjailijaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet julkkikset ovat innostuneet kirjoittamaan lastenkirjoja. Tähtikirjailijoiden joukkoon mahtuvat niin Madonna, Katie Couric, Billy Crystal, Julianne Moore ja Steve Martin. Tämä todistaa, että luovien taiteilijoiden kykyjä ei pidä rajoittaa pelkästään yhteen taiteenlajiin tai genreen.

Nyt myös rokkari Keith Richards haluaa tehdä uuden aluevaltauksen ja lanseerata uran lastenkirjailijana. 70-vuotias rockpappa on isoisä viidelle lapselle, joten ei ihme, että aineksia muksuja inspiroivaan aineistoon löytyy. The Rolling Stones -kitaristi aikoo kirjoittaa teoksen muistona omasta isoisästään.

Kirjan nimi on Gus & Me: The Story of My Granddad and My First Guitar. Guardian-lehden mukaan teos kertoo siitä, miten Richards aikoinaan päätyi musiikkialalle. Rokkarin Theodora-tytär piirtää kuvituksen lastenkirjaan, jonka on määrä ilmestyä syyskuussa. Rokkari on aiemminkin julkaissut kirjoja, sillä vuonna 2010 ilmestyi Life-elämäkerta.