Madonna Games of Thrones -hahmona – upea asu keräsi katseet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Madonna on 55-vuotiaana hyvin perillä tämän hetken trendeistä ja suosituimmista TV-sarjoista. Hänet nähtiin äskettäin Games of Thrones -asussa, johon tähti pukeutui juutalaisten purim-juhlaa varten. Kaunotar esitti asussaan khaleesi Daenerys Targaryeniä.

Julkaisu käyttäjältä Madonna.

Popparin asu mukaili täydellisesti hittisarjan hahmon pukua pieniä lohikäärmeitä myöten. Otoksessa Madonna onnistui myös näyttämään erittäin nuorekkaalta – ja antoi nörttifaneille silmänruokaa.

Madonna on poplaulaja-lauluntekijä, tanssija, tuottaja, lastenkirjailija, elokuvaohjaaja ja näyttelijä, joka tunnetaan työssään itseironisesta otteesta ja yhteiskunnan konservatiivisten arvojen kyseenalaistamisesta. Hänen tempauksensa herättävät usein mediassa voimakkaita reaktioita. Nainen on ollut kaksi kertaa naimisissa – Sean Pennin ja Guy Ritchien kanssa. Viime vuosina käsipuolessa on ollut nuoria toyboyta.

Julkaisu käyttäjältä Madonna.